
Σε «Κων.Καραμανλής» μετονομάστηκε ο σταθμός «Μελίνα Μερκούρη» στο λιμάνι της Πάτρας
Κυβερνητική παρέμβαση για την ανάκληση της απόφασης του νέου διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών να μετανομάσει τον κεντρικό σταθμό υποδοχής του λιμανιού από «Μελίνα Μερκούρη» σε «Κων.Καραμανλής» ζητά το ΠΑΣΟΚ και καταγγέλλει ρεβανσισμό.
51
Την παρέμβαση της κυβέρνησης για την ανάκληση της απόφασης του νέου διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών να μετανομάσει τον κεντρικό σταθμό υποδοχής του λιμανιού από «Μελίνα Μερκούρη» σε «Κων.Καραμανλής» ζητά το ΠΑΣΟΚ και καταγγέλλει ρεβανσισμό.
«Πρόκειται για μία απόφαση επίδειξη απρέπειας, αήθειας και ρεβανσισμού που δεν τιμά, ούτε αυτούς που την πήραν, ούτε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που τους διόρισε. Μία απόφαση που η κυβέρνηση οφείλει να ανακαλέσει» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, η «αποκαθήλωση» της ταμπέλας που αναγράφει το όνομα της Μελίνας Μερκούρη πραγματοποιήθηκε πριν από την επίσημη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών.
Επιπλέον, μετατέθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του σταθμού για τον Σεπτέμβριο, αν και το έργο είναι Ολυμπιακό, προκειμένου να έχει προηγηθεί επικύρωση της σχετικής απόφασης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν απελευθέρωσε Αμερικανίδα που είχε φυλακιστεί το 2024, ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κουρδιστάν: Αρκετά drones καταρρίφθηκαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ
- Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Ιορδανία δέχονται επιθέσεις – Χτυπήματα των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 13 οι νεκροί από τα ρωσικά πλήγματα
- Το Ιράν επιθυμεί διακαώς συμφωνία, λέει ο Τραμπ
- Οι ΗΠΑ χτυπούν πολιτικές και στρατιωτικές υποδομές στην Αχβάζ – Εκκενώθηκε παιδοογκολογικό νοσοκομείο
