
Οι Ολυμπιακοί της Αθήνας στόχος των αναρχικών, σύμφωνα με την Corriere della Sera
Η Corriere della Sera σε άρθρο της με τίτλο «Σχέδιο άναρχο επαναστατών: Θα πλήξουμε την Αθήνα» κάνει λόγο για συνάντηση αναρχικών που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία. Στη συνάντηση, λέει η εφημερίδα, πήραν μέρος οι σκληρότερες ομάδες.
38
Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera σε άρθρο της με τίτλο «Σχέδιο άναρχο επαναστατών: Θα πλήξουμε την Αθήνα» κάνει λόγο για συνάντηση αναρχικών, που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία.
Στη συνάντηση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας πήραν μέρος οι σκληρότερες ομάδες και ίσως παραβρέθηκαν και εκείνοι που προετοίμασαν τα πακέτα βόμβα εναντίον ατόμων και θεσμών της ΕΕ.
Οι αστυνομικές αρχές φοβούνται ότι θα βρεθούν στο στόχαστρο οι ελληνικές αθλητικές εγκαταστάσεις.
Πρόκειται για συναντήσεις που οργανώνουν κάθε καλοκαίρι ομάδες αναρχικών, για να «ανταλλάξουν ιδέες και να προγραμματίσουν ενέργειες». Τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στα τέλη Ιουλίου, στην Ρουέντα της Ισπανίας.
Στη συνάντηση στη Ρουέντα, συνεχίζει η ιταλική εφημερίδα, πήραν μέρος τα πλέον εξτρεμιστικά αναρχικά στοιχεία. Αναρχικοί προερχόμενοι από την Ιταλία καί την Ελλάδα, πολλοί Ισπανοί και μερικοί Γερμανοί.
Οι άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών υποψιάζονται ότι στη συνάντηση πήραν μέρος και εκείνοι που τον περασμένο Δεκέμβριο έστειλαν τα πακέτα βόμβα σε άτομα και θεσμούς της ΕΕ. Ατομα που κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Θεσσαλονίκης πρωτοστάτησαν σε συγκρούσεις και καταστροφές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνελήφθησαν οι ληστές της τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα
- Euroleague: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Final Four της Αθήνας
- «Στραγγάλισε με! Κάντο!» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ζιλιέτ Μπινός και η λυρική εκδίκηση της
- Labor Violations Persist in Greece Despite Digital Work Card
- UEFA: Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ευρωπαϊκών τελικών – Αναλυτικά οι ορισμοί
- «Την πέταξε από το αμάξι και μετά την τράκαρε» – Τι λέει η αδελφή της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη στο Ηράκλειο

