
Εκατό ολυμπιακά οδοντιατρεία θα λειτουργήσουν στις έξι ολυμπιακές πόλεις
Αθήνα: Εκατό ολυμπιακά οδοντιατρεία θα λειτουργήσουν από την Κυριακή 1η Αυγούστου για την εξυπηρέτηση των ελλήνων και ξένων επισκεπτών τις ημέρες των Ολυμπιακών και Παρολυμπιακών Αγώνων.
Αθήνα: Εκατό ολυμπιακά οδοντιατρεία θα λειτουργήσουν από την Κυριακή 1η Αυγούστου για την εξυπηρέτηση των ελλήνων και ξένων επισκεπτών τις ημέρες των Ολυμπιακών και Παρολυμπιακών Αγώνων.
Τα οδοντιατρεία θα λειτουργούν στις έξι ολυμπιακές πόλεις (στην Αθήνα 54, στον Πειραιά 20, στη Θεσσαλονίκη 10, στο Ηράκλειο 8, στην Πάτρα 5 και στο Βόλο 3), από την 1η μέχρι την 31η Αυγούστου και μόνο στην Αττική από τις 10 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.
Θα παρέχουν δωρεάν οδοντιατρική φροντίδα σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, όπως το απόστημα, ο τραυματισμός, η ενσφήνωση ξένου σώματος. Η λειτουργία τους θα είναι για όλες τις ολυμπιακές πόλεις από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ. όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τα Σαββατοκύριακα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη λειτουργία των οδοντιατρείων στο τηλέφωνο 210 – 9468700 και στο site: www.eoo.gr.
Παράλληλα, ενημερωτικό φυλλάδιο γραμμένο στα αγγλικά, με χρήσιμες πληροφορίες, θα διανέμεται στις εισόδους των ολυμπιακών πόλεων και σε κομβικά σημεία.
health.in.gr
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]
- Πώς οι Τούρκοι τουρίστες αλλάζουν το Ανατολικό Αιγαίο
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει προγραμματικό σχέδιο για την ενέργεια την Τρίτη
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
