
Τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ
Αθήνα: Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 09.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ., πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή Ολυμπιακής αποζημίωσης.
Αθήνα: Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 09.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ., πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή Ολυμπιακής αποζημίωσης.
Τρίωρες στάσεις εργασίας, από τις 8 π.μ. έως τις 11 π.μ., ξεκίνησαν χθες οι ιατροί του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» της Βούλας, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών.
Οι ειδικευόμενοι ιατροί του νοσοκομείου, καθώς και του «Αγλαΐα Κυριακού», κάνουν επίσχεση εργασίας. Με το ίδιο αίτημα, κάνουν αύριο εξάωρη στάση εργασίας όλοι οι ιατροί των νοσοκομείων της Αθήνας και του Πειραιά. Την ημέρα αυτή τα νοσοκομεία θα εξυπηρετούν μόνο τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.
health.in.gr
- Δεν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο επιμένει ο Μητσοτάκης – Γενικόλογες υποσχέσεις για παροχές
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή
- Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Ποιοι πληρώνονται έως τέλη Αυγούστου
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Δήμιοι και δεσμοφύλακες
- H ηδονιστική και πολιτική δόξα των βραδινών εξόδων – Από τους κήπους αναψυχής του 18ου αιώνα στο dance floor
