
Τη Δευτέρα παραδίδεται επισήμως στην κυκλοφορία η λεωφόρος Μαραθώνος
Παραδίδεται και επισήμως στην κυκλοφορία τη Δευτέρα η λεωφόρος Μαραθώνος, στην οποία θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο μέρος της Μαραθώνιας Διαδρομής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
53
Παραδίδεται και επισήμως στην κυκλοφορία τη Δευτέρα η λεωφόρος Μαραθώνος, στην οποία θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο μέρος της Μαραθώνιας Διαδρομής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το κομβικής σημασίας έργο, που δίνει πρόσβαση προς το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος στους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, αλλά και στους κατοίκους του λεκανοπεδίου προς το λιμάνι της Ραφήνας, άρχισε να κατασκευάζεται τον Απρίλιο του 2001.
Τα εγκαίνια του νέου δρόμου ταχείας κυκλοφορίας, συνολικού μήκους 26 χλμ., που ενώνει την Παλλήνη με τον Τύμβο θα τελέσει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς
Το Σάββατο τα συνεργεία επιδιόρθωσαν κάποια προβλήματα στην ασφαλτόστρωση, ενώ ολοκλήρωσαν τον έλεγχο του συστήματος ηλεκτροφωτισμού του δρόμου.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η ανάπλαση της περιοχής κατά μήκος του δρόμου, με την φύτευση πρασίνου και τη διαμόρφωση πεζοδρομίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Μονακό: Οι οκτώ διαθέσιμοι παίκτες της για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ χαρακτηρίζει τον νόμο κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων ασύμβατο με τις αρχές της Ένωσης
- Παναθηναϊκός: Ο Μπαλντίνι ψάχνει ήδη τον αντί-Μπενίτεθ
- Κόκκινο της φωτιάς – Οι εμφανίσεις από την παγκόσμια πρεμιέρα του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2»
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στον Ασπρόπυργο – Έκρυβαν σε βόθρο καραμπίνες και πινακίδες, 10 συλλήψεις
- Οι τέσσερις λόγοι που ορίστηκε ο Ευαγγέλου στον τελικό Κυπέλλου

