Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Σ.Κόκκαλης

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Σ.Κόκκαλης

Παρελθόν από το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε παραιτείται από πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ενώ ορίζει ως υπεύθυνο της πράξης του τον πρόεδρο της ΕΟΚ και FIBA Εurope, Γ.Βασιλακόπουλο.

26

Παρελθόν από το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού αποτελεί ο Σωκράτης Κόκκαλης. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε παραιτείται από πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, ενώ ορίζει ως υπεύθυνο της πράξης του τον πρόεδρο της ΕΟΚ και FIBA Εurope, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά από 14 χρόνια ενεργούς παρουσίας μου στο χώρο του Μπάσκετ, διαπιστώνω με λύπη ότι το άθλημα τα τελευταία χρόνια έχει περιέλθει σε πλήρη ανυποληψία.

Αποκλειστικά υπεύθυνο για αυτήν την κατρακύλα θεωρώ τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και σήμερα Πρόεδρο της FIBA EUROPE Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θέλησε να κατανοήσει τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας του επαγγελματικού Μπάσκετ γιατί μοναδικός του στόχος είναι με κάθε τρόπο να διατηρεί τον έλεγχο του χώρου και τη θέση του ως παράγων, αδιαφορώντας πλήρως για την απαξίωση του επαγγελματικού Μπάσκετ.

Κατόπιν αυτού, θεωρώ εντελώς περιττή την παρουσία μου στο χώρο του Μπάσκετ, παραιτούμαι από Πρόεδρος της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και θέτω τις μετοχές μου στη διάθεση του σωματείου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024