
Δύο σεισμικές δονήσεις ξύπνησαν τους Θεσσαλονικείς την Πέμπτη
Δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 4 και 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο 40 χλμ ανατολικά της πόλης. Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι.
43
Δύο ασθενείς σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 4 και 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, με επίκεντρο 40 χλμ ανατολικά της πόλης, νότια της λίμνης Βόλβης, στην περιοχή της Απολλωνίας.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Εργαστήριο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03:40 τα ξημερώματα και η δεύτερη στις 7:10 το πρωί.
Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο και ακριβή συμπεράσματα αναμένονται τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο, οι επιστήμονες εμφανίζονται καθησυχαστικοί.
ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Sotheby’s: Συμφωνία με KKR για δάνειο 100 εκατ. δολ. – Ένα ακόμη επίπεδο χρέους στον οίκο δημοπρασιών
- Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
- Ανιστόρητος υφυπουργός: Ο Γιάννης Ανδριανός είπε ότι η «τοξικότητα» οδήγησε στη Χούντα
