
Αρθρο για τους Ολυμπιακούς δημοσιεύει στη Daily Telegraph ο Κ.Καραμανλής
Αρθρο του Έλληνα πρωθυπουργού, με τίτλο Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο σπίτι τους, δημοσιεύεται την Τετάρτη στην έγκυρη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. «Όλα τα έργα θα είναι έτοιμα» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Καραμανλής.
36
Αρθρο του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, με τίτλο Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο σπίτι τους, δημοσιεύεται την Τετάρτη στην έγκυρη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.
«Το να οργανώσουμε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένας στόχος που έχει ενώσει όλους τους Έλληνες. Τοποθετώντας τον εαυτό μου επικεφαλής της Ολυμπιακής προετοιμασίας η πρόθεσή μου ήταν να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ότι παρά τις υπερβολικές και άδικες επικρίσεις όλα τα Ολυμπιακά έργα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους» γράφει, μεταξύ άλλων, ο κ. Καραμανλής
Το κείμενο αρχίζει με μια αναφορά στον θρίαμβο της Εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λισαβόνα: «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι εάν εργασθούμε συστηματικά, με επιμονή και αποφασιστικότητα, μπορούμε να έχουμε εκπληκτικά επιτευγματα. […]. Η επιτυχία μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2004 είναι μια ακόμα ένδειξη της βροντερής απόφασης μας να αλλάξουμε ρυθμό και να προχωρήσουμε μπροστά» γράφει ο κ. Καραμανλής.
Ο πρωθυπουργός τονίζει στο άρθρο ότι η κυβέρνηση λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ώστε η Ολυμπιακή εμπειρία της Ελλάδας να προσφέρει μακρόχρονα οφέλη στον τουρισμό, τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες, τις κατασκευές, τη ναυτιλία, τις επικοινωνίες και άλλους τομείς της οικονομίας.
«Είναι αλήθεια ότι θα υπάρχει κόστος, αλλά τολμώ να πω ότι οι συγκεκριμένοι στόχοι δεν μπορεί να αξιολογούνται μόνο με τη λογική των μετρημένων κουκιών» καταλήγει ο κ. Καραμανλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
