
Δύο επιθεωρητές έπεσαν νεκροί από αναθυμιάσεις σε αμπάρι πλοίου στο Πέραμα
Τραγωδία στα ναυπηγεία του Περάματος, όταν το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε αμπάρι του ελληνικού μικρού φορτηγού πλοίου «Ελέφαντας» βρέθηκαν νεκροί δύο επιθεωρητές του ιδιωτικού συνεργείου Eurosave, που ελέγχει τα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου.
31
Τραγωδία στα ναυπηγεία του Περάματος, όταν το απόγευμα της Δευτέρας μέσα σε αμπάρι του ελληνικού μικρού φορτηγού πλοίου «Ελέφαντας» βρέθηκαν νεκροί δύο επιθεωρητές του ιδιωτικού συνεργείου Eurosave, που ελέγχει τα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου.
Οι δυο επιθεωρητές, τα ονόματα των οποίων συμφώνα με το ΥΕΝ είναι Μιχάλης Ζηλωτής και Μανώλης Κυπραίος, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας αφού ανέβηκαν στο μικρό πλοίο -από τις 22 Ιουνίου είχε ανελκυσθεί στα ναυπηγεία Καράγιωργα για εκτεταμένες επισκευές- άρχισαν να ελέγχουν τα συστήματα πυρόσβεσης διοξειδίου του θείου που περνούσαν μέσα από τα αμπάρια του «Ελέφαντα».
Πάντα σύμφωνα με το ΥΕΝ, οι δυο ιδιωτικοί επιθεωρητές εισέπνευσαν διοξείδιο του θείου από τις φιάλες. Το αέριο άγνωστο ακόμη πως, είχε διαρρεύσει στο χώρο του αμπαριού. Έτσι, οι επιθεωρητές έχασαν τη ζωή τους. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Περάματος.
ΑΠΕ
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν

