
Αδιάθετα περίπου 5.000 δωμάτια ξενοδοχείων στην Αθήνα λίγο πριν από τους Αγώνες
Περίπου 5.000 δωμάτια ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών είναι ξενοίκιαστα 40 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω ακυρώσεων. Το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στο Σίδνεϊ, όπου οι ξενοδόχοι είχαν σπεύσει να ρίξουν τις τιμές.
53
Περίπου 5.000 δωμάτια ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών είναι ξενοίκιαστα 40 ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και στο Σίδνεϊ, όπου οι ξενοδόχοι είχαν σπεύσει να ρίξουν τις τιμές.
Περίπου 2.000 δωμάτια προσφέρονται τώρα μέσω του Γραφείου Πληροφοριών Athens CVB, που δημιουργήθηκε από τους τουριστικούς πράκτορες για να ενημερώνει όσους από το εξωτερικό ενδιαφέρονται να βρουν δωμάτιο στην Αθήνα για τους Oλυμπιακούς Αγώνες.
Τα υπόλοιπα περίπου 3.000 δωμάτια όλων των κατηγοριών παραμένουν ακόμα αδιάθετα χωρίς, ωστόσο, οι ξενοδόχοι-ιδιοκτήτες τους να έχουν ενημερώσει μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο γραφείο, ώστε να προσφερθούν και αυτά άμεσα σε ξένους που θέλουν να έλθουν στην Αθήνα τον Αύγουστο.
Ως έσχατη λύση διαφαίνεται το ενδεχόμενο οι ξενοδόχοι, μπροστά στο ενδεχόμενο να μείνουν ξενοίκιαστα τα δωμάτιά του, την τελευταία στιγμή να αποφασίσουν να ρίξουν τις τιμές, κάτι που πάντως πιθανότατα θα οδηγήσει στην προσέκλυση τουριστών χαμηλού εισοδήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για αυτό η μουσική μας φέρνει πιο κοντά
- Καιρός: Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»



