
Δώδεκα νεκροί από πυρά ένοπλων ισλαμιστών στο Κασμίρ
Περίπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από οκτώ τραυματίστηκαν από πυρά ένοπλων ισλαμιστών στο Κασμίρ. Η επίθεση προκαλεί ένταση, μία ημέρα πριν από τις συνομιλίες των δύο χωρών για τη συγκεκριμένη διαφιλονικούμενη περιοχή.
53
Περίπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από οκτώ τραυματίστηκαν από πυρά ένοπλων ισλαμιστών στο διαφιλονικούμενο από Ινδία και Πακιστάν Κασμίρ.
Οι Αρχές της Ινδίας εκτιμούν ότι δράστες είναι αυτονομιστές αντάρτες του Κασμίρ, που είχαν στόχο την πρόκληση έντασης, μία ημέρα πριν από τις συνομιλίες των δύο χωρών για τη διαφιλονικούμενη περιοχή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές ένοπλοι από την περιοχή Σουρανκότ του Κασμίρ άνοιξαν πυρ κατά ανθρώπων που βρίσκονταν στις οικίες τους και κοιμόνταν.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα θύματα ανήκαν σε δύναμη ασφαλείας της περιοχής.
Πάντως, μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της ενέργειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Στεγαστική κρίση: Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών και η πολιτική της Κυβέρνησης
- Πώς ο Μπέζος έμαθε να αγαπά τον Τραμπ – Ο κλόουν, ο Μασκ και οι μπίζνες στο Διάστημα
- Η Βρετανία ζητά συγγνώμη για τις εξαναγκαστικές υιοθεσίες – Η σκοτεινή ιστορία πίσω από την κρατική πολιτική
- Το ΠΑΣΟΚ καλωσορίζει τον Μητσοτάκη στην «καθυστερημένη» αποδοχή των προτάσεων Ανδρουλάκη για κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς – Συστάσεις από την Πυροσβεστική
- BHMAGAZINO: Έρχεται την Κυριακή με τους Λιονέλ Μέσι και Κάλουμ Τέρνερ στο εξώφυλλο


