
Σε ομηρία η πολιτική ζωή με την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ
Την άποψη ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την υπόθεση του Χρηματιστηρίου ως «πολιτικό όπλο» κατά του ΠΑΣΟΚ και ότι κρατά σε ομηρία την πολιτική ζωή της χώρας εξέφρασε ο εκπρόσωπος του κόμματος Σπ.Βούγιας, αντιδρώντας στις δηλώσεις Ρουσόπουλου.
53
Την άποψη ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την υπόθεση του Χρηματιστηρίου ως «πολιτικό όπλο» κατά του ΠΑΣΟΚ και ότι κρατά σε ομηρία την πολιτική ζωή της χώρας εξέφρασε ο εκπρόσωπος του κόμματος Σπύρος Βούγιας, αντιδρώντας στις δηλώσεις Ρουσόπουλου.
Όπως σημείωνει η εφημερίδα Τα Νέα, την Τρίτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος άφησε να εννοηθεί χθες, Δευτέρα, ότι από το φθινόπωρο επίκεινται δικαστικές διώξεις για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου.
Ο ίδιος επισήμανε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις για το ζήτημα και έκανε λόγο για χρονικό ορίζοντα δύο έως πέντε μηνών, και πάντως πριν από την παραγραφή των αδικημάτων.
Το σχόλιο Ρουσόπουλου ήρθε ως επιστέγασμα των δηλώσεων του Μιλτιάδη Έβερτ, που χθες επανήλθε στο θέμα, επικρίνοντας την κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ο Σπύρος Βούγιας με δηλώσεις του στην εφημερίδα κατήγγειλε την κυβέρνηση για την τακτική που ακολουθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν να κρατούν την πολιτική ζωή της χώρας σε ομηρεία. Να δώσουν στη δημοσιότητα τώρα όποια στοιχεία έχουν».
Παράλληλα, ο κ. Βούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις διώξεις για το Χρηματιστήριο ως «πολιτικό όπλο εναντίον του ΠΑΣΟΚ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Vita: Το νέο τεύχος έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- «Ζωτικοί Χώροι» / Vital Spaces: Εγκαίνια για την εικαστική έκθεση στο «Nō» της οδού Αντισθένους
- Κοβέσι: Υπάρχει θόρυβος γύρω από τις υποθέσεις της ευρωπαϊκής εισαγγελίας – Έχουν δοθεί κάποιες υποσχέσεις
- Σκύδρα: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία μετά από σύγκρουση με ζώο
- Τραμπ: Πλήγμα από Βιρτζίνια εν όψει midterms – Αλλάζει ο εκλογικός χάρτης δίνοντας ώθηση στους Δημοκρατικούς
- Τα δεδομένα με τον Ταϊρίκ Τζόουνς ενόψει playoffs της Euroleague