43

Ουρά χιλιομέτρων σχημάτισαν από τις 9 το πρωί της Παρασκευής τα αυτοκίνητα στο Ρίο – Αντίρριο και μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι ναυτεργάτες της πορθμειακής γραμμής, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους απεργούς και τους αγανακτισμένους οδηγούς, που ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην επαρχία λόγω των ευρωεκλογών.

Η ουρά που σχημάτισαν τα αυτοκίνητα ξεπέρασε τα τρία χιλιόμετρα, ενώ μέχρι τη 1 το μεσημέρι εξυπηρετούνταν μόνο τα έκτακτα περιστατικά από πλοία ασφαλείας.

Οι ναυτεργάτες θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν για περαιτέρω κινητοποιήσεις, πιθανότατα το Σάββατο, ενώ ήδη έχουν προγραμματίσει νέα στάση εργασίας από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ