
Ουρά χιλιομέτρων στο Ρίο – Αντίρριο λόγω της στάσης εργασίας των ναυτεργατών
Ουρά χιλιομέτρων σχημάτισαν το πρωί τα αυτοκίνητα στο Ρίο - Αντίρριο και μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι ναυτεργάτες της πορθμειακής γραμμής. Νέα στάση το απόγευμα της Παρασκευής.
43
Ουρά χιλιομέτρων σχημάτισαν από τις 9 το πρωί της Παρασκευής τα αυτοκίνητα στο Ρίο – Αντίρριο και μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι ναυτεργάτες της πορθμειακής γραμμής, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.
Δεν έλειψαν, μάλιστα, και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους απεργούς και τους αγανακτισμένους οδηγούς, που ξεκίνησαν το ταξίδι τους στην επαρχία λόγω των ευρωεκλογών.
Η ουρά που σχημάτισαν τα αυτοκίνητα ξεπέρασε τα τρία χιλιόμετρα, ενώ μέχρι τη 1 το μεσημέρι εξυπηρετούνταν μόνο τα έκτακτα περιστατικά από πλοία ασφαλείας.
Οι ναυτεργάτες θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν για περαιτέρω κινητοποιήσεις, πιθανότατα το Σάββατο, ενώ ήδη έχουν προγραμματίσει νέα στάση εργασίας από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Ανατροπή σκάφους ανάμεσα σε Σαν Φρανσίσκο και Αλκατράζ – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος
- Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι επεκτείνει την «προληπτική προσαγωγή» και σε ανηλίκους
- Τραμπ: Οι επιθέσεις στο Ιράν θα συνεχιστούν μέχρι να πω ότι αρκεί
- ΗΠΑ: Κύμα ζέστης-ρεκόρ πλήττει τις δυτικές περιοχές και εξαπλώνεται στις ανατολικές ακτές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε εμπορικά πλοία στην Οδησσό
- Σφοδροί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στα παράλια του Ορμούζ – Επιθέσεις του Ιράν σε αμερικανικά πλοία