
«Μυστικό» γεύμα Κωνσταντόπουλου – Τσοχατζόπουλου την Παρασκευή
Γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας είχαν την Παρασκευή Ν.Κωνσταντόπουλος και ο Α.Τσοχατζόπουλος. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν, ωστόσο στελέχη του ΣΥΝ ανέφεραν ότι η ηγεσία του κόμματος επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.
43
Γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας είχαν την Παρασκευή ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος.
Η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε γνωστή στους δημοσιογράφους την τελευταία στιγμή, ενώ δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο άνδρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, το μόνο που ανέφεραν στελέχη του ΣΥΝ είναι ότι η ηγεσία του κόμματος επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και κυρίως με τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του.
Τόνιζαν, επίσης, ότι έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα επίσημη συνάντηση του Ν.Κωνσταντόπουλου με την υπερνομάρχη Αθηνών Φώφη Γεννηματά.
Μετά το γεύμα, ο κ. Τσοχατζόπουλος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το περιεχόμενο της συνάντησης και αρκέστηκε να δηλώσει:
«Θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη, ότι οι Έλληνες θέλουμε να διεκδικήσουμε μια προοδευτική πρόταση, ένα νέο κοινωνικό-οικονομικό μοντέλο που θα εγγυηθεί τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών. Οι πολίτες στην Ευρώπη πρέπει να υποστηρίξουν προοδευτικές πολιτικές και προοδευτικά κόμματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
- Αλέξης Γεωργούλης: «Η ερωτική απογοήτευση μου κράτησε τρία χρόνια»
- Μάντζος για 52 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο: Να στηρίξουμε την προσπάθεια για δίκαιη και βιώσιμη λύση
- Ολυμπιακός: «Πέταξε» ξανά για Ολλανδία (pics)
- Αποκαλύψεις για την παράνομη ρύπανση από πελώριο data center του Μασκ