Στελέχωση και λειτουργία όλων των μονάδων του Θριάσιου υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός
Αθήνα: Η κάλυψη των κενών θέσεων και η λειτουργία όλων των μονάδων του Θριάσιου νοσοκομείου αποτελούν προτεραιότητες της κυβέρνησης τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στο περιφερειακό νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, την Πέμπτη.
Αθήνα: Η κάλυψη των κενών θέσεων και η λειτουργία όλων των μονάδων του Θριάσιου νοσοκομείου αποτελούν προτεραιότητες της κυβέρνησης τόνισε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στο περιφερειακό νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής, την Πέμπτη.
Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε το Θριάσιο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του, καθώς το νοσοκομείο δεν λειτουργεί πλήρως, αν και παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες επί εννέα χρόνια.
Οι μονάδες εμφράγματος και τεχνητού νεφρού είναι κλειστές, πολλά καινούργια ιατρικά μηχανήματα είναι ακόμη στις συσκευασίες τους, λόγω έλλειψης προσωπικού για τη λειτουργία τους και στους διαδρόμους των εξωτερικών ιατρείων, σε πολλά σημεία, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και οι πολίτες περπατούν πάνω σε νοβοπάν.
Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε από κοντά την κατάσταση που επικρατεί και δεσμεύτηκε για άμεση λειτουργία της μονάδας τεχνητού νεφρού, της μονάδας αντιμετώπισης εμφραγμάτων και του Λάτσειου Κέντρου Εγκαυμάτων.
Ο κ. Καραμανλης επισήμανε ότι το νοσοκομείο, αν και είναι καινούργιο, δεν εκπληρώνει πλήρως το στόχο του, λόγω της έλλειψης προσωπικού και στελέχωσής του, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο περιφερειακό νοσοκομείο για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.
Επιπλέον, σημείωσε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η πλήρωση κενών οργανικών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ανέφερε ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις εφημερίες και τις υπερωρίες, το οποίο προέκυψε από κακές τακτικές του παρελθόντος, αφού οι αποζημιώσεις υπολογίζονταν με βάση το παλιό μισθολόγιο.
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ανθρώπινες υπηρεσίες υγείας, σε σύγχρονα και ευρωπαϊκού επιπέδου νοσοκομεία, τα οποία χρηματοδοτούνται από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου, και αυτό πρέπει επιτέλους να το σεβαστεί η Πολιτεία».
health.in.gr
- Οδύσσεια του Νόλαν: «Ελάχιστα ομηρικά και καθόλου ελληνικά στοιχεία», υποστηρίζει καθηγητή της Οξφόρδηςς
- Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική και ισραηλινή σημαία
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442