
Αγαστή η συνεργασία μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος, επανέλαβε ο Θ.Ρουσόπουλος
Κυβέρνηση και κόμμα έχουν αγαστή συνεργασία και συνεννόηση, επανέλαβε την Πέμπτη ο Θ.Ρουσόπουλος και προσέθεσε ότι η δημιουργία γραφείων εξυπηρέτησης βουλευτών στα υπουργεία δεν υπάρχει ούτε ως πρόθεση ούτε ως πρόταση.
38
Κυβέρνηση και κόμμα έχουν αγαστή συνεργασία και συνεννόηση, επανέλαβε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου, που κάνουν λόγο για κόντρα μεταξύ του υπουργού Επικρατείας και του γραμματέα της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη σε ραδιοφωνικό σταθμό, το πρωί της Πέμπτης, στις οποίες διέψευσε ότι έχει ο ίδιος προτείνει τη δημιουργία γραφείων εξυπηρέτησης βουλευτών και στελεχών της ΝΔ στα υπουργεία.
Ο κ. Ρουσόπουλος χαρακτήρισε υπερβολικά τα δημοσιεύματα που μιλούν για κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος και ξεκαθάρισε ότι η δημιουργία γραφείων εξυπηρέτησης βουλευτών στα υπουργεία δεν υπάρχει ούτε ως πρόθεση ούτε ως πρόταση.
Προσέθεσε ότι «φυσικά θα υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας των βουλευτών όλων των κομμάτων με το κάθε υπουργείο, πράγμα το οποίο θεωρείται αυτονόητο». Διευκρινίζοντας τόνισε ότι δίαυλος επικοινωνίας αποτελεί η συνομιλία των υπουργών με τους βουλευτές, καθώς «στη ΝΔ η συζήτηση είναι ο υπ αριθμόν ένα κανόνας, για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα».
Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη να σχεδιάζει τη δημιουργία οργάνου κεντρικού σχεδιασμού σε κάθε υπουργείο, στο οποίο θα συμμετέχει και το κόμμα, για να καλυφθεί το επικοινωνιακό έλλειμμα, ο κ. Ρουσόπουλος απάντησε ότι «υπάρχουν ενδεχομένως κάποιες απόψεις για την επικοινωνιακή πολιτική ή για την πολιτική στο άλφα ή βήτα υπουργείο. Σε αγαστή συνεργασία όλοι οι υπουργοί μεταξύ τους συζητούν γι αυτά τα θέματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλιάδα: Ξυλοκόπησαν 42χρονο πατέρα επειδή τους έκανε παρατήρηση για τις κόντρες με μηχανές
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
- Μεσσηνία: 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου
- Προ των πυλών η λειτουργία του νέου ψηφιακού ΜΙΔΑ – Στο στόχαστρο τα αγροτικά ακίνητα, υψηλά πρόστιμα
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες συγκρούσεις και απειλές Τραμπ για πλήγματα σε κρίσιμες υποδομές αν δεν υπάρξει συμφωνία
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!


