
Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο κατασκευής παιχνιδιών στη Μαγούλα
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών παιχνιδιών κοντά στη Μαγούλα Αττικής. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που προσπαθούν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά.
31
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών παιχνιδιών κοντά στη Μαγούλα Αττικής. Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που προσπαθούν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Οι προσπάθειες των 60 περίπου πυροσβεστών που συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης επικεντρώνονται στη μη επέκταση της φωτιάς στα παρακείμενα κτίρια.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά θα τεθεί σε λίγη ώρα υπό μερικό έλεγχο, αλλά οι υλικές ζημιές που έχουν προκληθεί είναι πολύ μεγάλες.
Οι ζημιές σύμφωνα με τους υπεύθυνους του εργοστασίου ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια. Οι ίδιοι δήλωσαν σε αξιωματικούς της Πυροσβεστικής ότι την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά δεν βρισκόταν κανένας εργαζόμενος στον χώρο του εργοστασίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο
- Βουλή: Πόσοι ψήφισαν κατά στις άρσεις ασυλίας – Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Στα δικαστήρια οι γονείς για την επικοινωνία των παιδιών τους
- Super League 2: Νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (2-1), Νέστο (1-0) και Καβάλα (5-1) – Η βαθμολογία
