
Ένσταση για τον αποκλεισμό του ΔΗΚΚΙ από τις ευρωεκλογές κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο
Την ανάκληση της απόφασης του Αρείου Πάγου να μην συμμετάσχει το ΔΗΚΚΙ στις ευρωεκλογές ζήτησε την Τρίτη η Δημοκρατική Εναλλακτική Κίνηση, που συνεργαζόταν με το κόμμα του Δ.Τσοβόλα. Η ένσταση που κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο θα συζητηθεί την Τετάρτη.
36
Την ανάκληση της απόφασης του Αρείου Πάγου να μην συμμετάσχει το ΔΗΚΚΙ στις ευρωεκλογές ζήτησε την Τρίτη η Δημοκρατική Εναλλακτική Κίνηση, που συνεργαζόταν με το κόμμα του Δ.Τσοβόλα. Η ένσταση που κατατέθηκε θα συζητηθεί την Τετάρτη στο Α τμήμα του Αρείου Πάγου.
Η ΔΕΚ είχε δηλώσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι θα κατέβαινε στις ευρωεκλογές ως συνασπισμός κομμάτων με το ΔΗΚΚΙ.
Την περασμένη Κυριακή, ο Αρειος Πάγος έθεσε το ΔΗΚΚΙ εκτός ευρωεκλογών, καθώς έκρινε ότι η δήλωση συμμετοχής είχε υπογραφεί από αναρμόδιο όργανο (από τη διοικούσα επιτροπή αντί της αρμόδιας κεντρικής πολιτικής επιτροπής). Το ίδιο το κόμμα, πάντως, επιμένει ότι το θέμα παραμένει ανοιχτό.
Την ένσταση της Δημοκρατικής Εναλλακτικής Κίνησης υπογράφουν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Νικολακόπουλος και Παναγιώτης Μαντάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο
- Βουλή: Πόσοι ψήφισαν κατά στις άρσεις ασυλίας – Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Στα δικαστήρια οι γονείς για την επικοινωνία των παιδιών τους
- Super League 2: Νίκες για ΠΑΟΚ Β’ (2-1), Νέστο (1-0) και Καβάλα (5-1) – Η βαθμολογία
