
Καταδίκη της πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ζητά στις ευρωεκλογές η Αλέκα Παπαρήγα
Κάλεσμα στους πολίτες να «διορθώσουν» την επιζήμια ψήφο που δόθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ, μιλώντας στην Κυψέλη. Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε ότι το ΚΚΕ αγωνίζεται για τους εργαζόμενους στην Ευρώπη.
30
Κάλεσμα στους πολίτες να «διορθώσουν» την επιζήμια ψήφο που δόθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ, μιλώντας στην Κυψέλη. Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε ότι το ΚΚΕ αγωνίζεται για τους εργαζόμενους στην Ευρώπη και κάλεσε σε μαζική ανυπακοή απέναντι στην ΕΕ.
«Δεν αισθανόμαστε καθόλου μόνοι σε αυτό το δρόμο. Γιατί ξέρουμε ότι ήδη έχει θολώσει η αίγλη της ΕΕ ανάμεσα στους λαούς. Το λένε ευρωσκεπτικισμό αυτό το ρεύμα. Είναι ρεύμα δυσαρέσκειας, αντίθεσης, αγανάκτησης, διάθεσης για ρήξη, πλούσιο, με διαφορετικές απόψεις, είναι δυνατό ρεύμα αντίστασης» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ ζήτησε από τους πολίτες να απεγκλωβιστούν από τα δύο μεγάλα κόμματα: «Αν δεν γίνει βήμα μπρός, θα είναι βήμα πίσω.
» Το ΠΑΣΟΚ έφυγε, την πολιτική του συνεχίζει η ΝΔ. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει κάτι καλό για το λαό από τη ΝΔ. Ούτε από το ΠΑΣΟΚ που και δεν μπορεί και δεν θέλει γιατί είναι βαθιά δεσμευμένο με τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Δεν διορθώνεται. Η μόνη διόρθωση είναι να το εγκαταλείψουν τα λαϊκά στρώματα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Paramount: Προς ολοκλήρωση συγχώνευσης με Warner Bros, παρά την αγωγή
- Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία έφτασε τα 37 σερί παιχνίδια αήττητη και ισοφάρισε την Ιταλία
- Η Παλαιστινιακή Αρχή σε οικονομική ασφυξία
- Σε ισχύ ο αμερικανικός ναυτικός αποκλεισμός του Ορμούζ
- Έκανε το 3/3 σε ημιτελικούς κόντρα στους Γάλλους η Ισπανία
- Δημοσκόπηση: Σε απόσταση αναπνοής ΝΔ – ΕΛΑΣ στην Αχαΐα – Αλλάζει τις ισορροπίες το «κόμμα Σαμαρά»



