38

Στους εργαζόμενους της ΔΕΗ Πειραιά μίλησε την Παρασκευή η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι είναι «επείγουσα η συγκρότηση του πόλου της αντίστασης, της απειθαρχίας, της ανυπακοής, καθώς έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, ειδικά για τα νέα παιδιά».

Η κ. Παπαρήγα επισήμανε ότι οι ευρωεκλογές θα σηματοδοτήσουν το βαθμό χειραφέτησης απέναντι στην ΕΕ και τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου» και πρόσθεσε ότι η ΕΕ δεν είναι μία μορφή συνεργασίας, αλλά συνεταιρισμός κρατών – μετόχων που προς τα έξω παλεύουν για την αύξηση της πίτας των κερδών και εσωτερικά σκυλοτρώγονται για το κομμάτι της πίτας που θα πάρει ο καθένας.

Η γγ του ΚΚΕ σημείωσε ότι χρειάζεται οργάνωση της πάλης σε όλα τα μέτωπα και ότι το ΚΚΕ θα συμβάλει στον αναγκαίο πανευρωπαϊκό συντονισμό αυτής της πάλης.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ