
Σημαντική νίκη ο στόχος της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τον Ευ.Μεϊμαράκη
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο τη στρατηγική της ΝΔ εν όψει ευρωεκλογών, είχε ο γραμματέας του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της παράταξης είναι να αναδειχθεί «πρώτη και κυρίαρχη πολιτική δύναμη».
53
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο τη στρατηγική της ΝΔ εν όψει ευρωεκλογών, είχε ο γραμματέας του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της παράταξης είναι να επιβεβαιωθεί η κυριαρχία της στην επικείμενη αναμέτρηση.
Ο κ. Μεϊμαράκης αναφερόμενος στην προεκλογική στρατηγική του κόμματος, έκανε λόγο για λύση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο.
Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της σύσκεψης, ο γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Για μας η μάχη των ευρωεκλογών είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε με προοπτική την ευρωπαϊκή κατεύθυνση της χώρας. Ταυτόχρονα πρέπει να δούμε πώς θα λύσουμε τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών μέσα από το ευρωπαϊκό πλαίσιο και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν εμείς, στη συζήτηση που είχαμε, χαράσσουμε τη στρατηγική με την οποία θα βαδίσουμε στις ευρωεκλογές».
Ερωτηθείς για τον εκλογικό στόχο της παράταξης, ο κ. Μεϊμαράκης υπογράμμισε: «Να καταγραφεί και πάλι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη και κυρίαρχη πολιτική δύναμη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε εκλογές το Φθινόπωρο γέρνει η πλάστιγγα στο μυαλό Μητσοτάκη – Οι ημερομηνίες για τις κάλπες και τις τελικές αποφάσεις
- Βασιλακόπουλος για σαλμονέλα: Σε φάση αποκλιμάκωσης τα κρούσματα – Τι πρέπει να προσέχουμε
- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τον θάνατο της Μάρως Κοντού
- Συλλυπητήρια από Τασούλα για Μάρω Κοντού: Υπηρέτησε την τέχνη με εργατικότητα και ήθος
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
