Τετάρτη 08 Ιουλίου 2026
weather-icon 33o
Κρησφύγετο με όπλα και εκρηκτικά ανακάλυψαν οι Αρχές της Συρίας

Κρησφύγετο με όπλα και εκρηκτικά ανακάλυψαν οι Αρχές της Συρίας

Μεγάλη ποσότητα όπλων και πυρομαχικών ανακάλυψαν την Τετάρτη οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας, λίγες ώρες μετά τις συγκρούσεις των αστυνομικών με εξτρεμιστές. Ο απολογισμός των γεγονότων που έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Τρίτης είναι τέσσερις νεκροί.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

30

Κρησφύγετο με όπλα και πυρομαχικά ανακάλυψαν την Τετάρτη οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας, λίγες ώρες μετά τις συγκρούσεις των αστυνομικών με εξτρεμιστές. Ο απολογισμός των γεγονότων που έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Τρίτης είναι τέσσερις νεκροί, μεταξύ αυτών και δύο από τους δράστες των επιθέσεων.

«Οι Αρχές ανακάλυψαν αποθήκη με όπλα και εκρηκτικά στο χωριό Χαν Αλ Σιχ, 25 χιλιόμετρα νότια της Δαμασκού. Εκεί η τρομοκρατική ομάδα είχε κρύψει τα όπλα της. Οι Αρχές κατέσχεσαν τα όπλα και τα πυρομαχικά που βρέθηκαν» αναφέρεται στη λακωνική ανακοίνωση του συριακού πρακτορείου ειδήσεων.

Ο απολογισμός από τις χθεσινές επιθέσεις τρομοκρατών είναι τέσσερις νεκροί -δύο δράστες, ένας αστυνομικός και μία γυναίκα. Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι άλλοι δύο δράστες των επιθέσεων κατάφεραν να διαφύγουν και τώρα αναζητούνται.

Διευκρινίσεις του ΟΗΕ

Διευκρινίσεις σχετικά με τις πληροφορίες ότι οι δράστες χτύπησαν τα γραφεία των Ηνωμένων Εθνών στη Δαμασκό έδωσε τη Τετάρτη εκπρόσωπος του Οργανισμού.

«Τα γραφεία του ΟΗΕ στη Δαμασκό δεν επλήγησαν. Όλα τα μέλη του προσωπικού είναι καλά στην υγεία τους» δήλωσε η Μαρί Οκάμπε.

Σύμφωνα με την αξιωματούχο, η σύγχυση οφείλεται στο γεγονός ότι οι κάτοικοι της Δαμασκού εξακολουθούν να αποκαλούν κτίριο των Ηνωμένων Εθνών έναν χώρο όπου ο ΟΗΕ είχε άλλοτε τα γραφεία του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Ιουλίου 2026
Cookies