
Διαψεύδει τις φήμες περί μετακύλισης δανείων της Intracom η Εμπορική Τράπεζα
Ως μυθεύματα, στερούμενα παντελώς αλήθειας, χαρακτηρίζει η διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας τα δημοσιεύματα περί μετακύλισης δανείων της Intracom από την Alpha Bank. Το ύψος αυτών των υποχρεώσεων υπολογίζεται σε 100 με 140 εκατ. ευρώ.
27
Ως μυθεύματα, στερούμενα παντελώς αλήθειας, χαρακτηρίζει η διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας τα δημοσιεύματα περί μετακύλισης δανείων της Intracom από την Alpha Bank.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, η τράπεζα διευκρινίζει τα εξής:
«Στο πλαίσιο της υπ αριθμ. 5/204/14.11.00 απόφασης του ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εμπορική Τράπεζα ανακοινώνει ότι, διαψεύδει κατηγορηματικά τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα της εφημερίδας Χρηματιστήριο της 27ης Απριλίου περί δήθεν μετακύλισης δανείων της Intracom από την Alpha Bank στην Emporiki Bank, τα οποία και χαρακτηρίζει ως μυθεύματα στερούμενα παντελώς αληθείας».
Στο δημοσίευμα της η εφημερίδα ανέφερε ότι στην αγορά υπάρχουν φήμες περί «εξαγοράς» μέρους των δανείων που είχε συνάψει ο όμιλος Κόκκαλη με την Alpha. Το ύψος αυτών των υποχρεώσεων υπολογίζεται σε 100 με 140 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 16χρονη
- Πανσερραϊκός: Τα θαύματα της Άνοιξης
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς η εμμονή των αφεντικών με το ChatGPT οδηγεί σε παράκρουση τους υπαλλήλους
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Παπανικολάου: Έφτασε τις 800 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.04 – 25.04.2026]
- Πέταξαν σορούς 50 βρεφών και 6 ενηλίκων σε νεκροταφείο στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο


