Τη μονιμοποίηση 10.000 συμβασιούχων καθηγητών ζήτησε η ΟΛΜΕ από τον Πρ.Παυλόπουλο
Τη μονιμοποίηση των 10.000 συμβασιούχων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που έχουν συμπληρώσει 18 μήνες διδακτικής προϋπηρεσίας ζήτησε το προεδρείο της ΟΛΜΕ από τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο. Ο τελευταίος έκανε λόγο για νομοθετική ρύθμιση.
Τη μονιμοποίηση των 10.000 συμβασιούχων αναπληρωτών εκπαιδευτικών που έχουν συμπληρώσει 18 μήνες διδακτικής προϋπηρεσίας ζήτησε το προεδρείο της ΟΛΜΕ από τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ κ. Καλομοίρη, ο υπουργός έκανε λόγο για νομοθετική ρύθμιση.
Τα μέλη του ΔΣ της ΟΛΜΕ ζήτησαν από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην αύξηση του ποσοστού των αναπληρωτών που θα τοποθετούνται στα σχολεία, αλλά να αποδεχθεί τη δίκαιη, όπως είπαν, πρότασή τους για μονιμοποίηση των αναπληρωτών, εφόσον έχουν συμπληρώσει 18 μήνες προϋπηρεσία.
Επίσης, ζήτησαν να καταργηθεί ο διαγωνισμός των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ και να μην προκηρυχθεί άλλος, εάν δεν λυθεί το πρόβλημα των αναπληρωτών.
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ έχει προγραμματίσει πανελλαδικό συλλαλητήριο για τις 8 Μαΐου, ενώ στις 14 Μαΐου θα γίνει τρίωρη στάση εργασίας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.