
Απετράπη τρομοκρατικό χτύπημα σε αθλητικές εγκαταστάσεις, υποστηρίζει ο αγγλικός Τύπος
Επίθεση αυτοκτονίας σε γήπεδο ποδοσφαίρου ετοίμαζαν οι δέκα συλληφθέντες στο Μάντσεστερ, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την είδηση, δηλώνοντας ότι οι ανακρίσεις συνεχίζονται.
30
Επίθεση αυτοκτονίας σε γήπεδο ποδοσφαίρου ετοίμαζαν οι δέκα συλληφθέντες στο Μάντσεστερ, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την είδηση, δηλώνοντας ότι οι ανακρίσεις συνεχίζονται.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC, ορισμένες αγγλικές εφημερίδες έγραψαν την Τρίτη ότι τα δέκα άτομα που συνελήφθησαν είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας στο Old Trafford -το γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-, στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς και σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο.
Πάντως, οι διοικήσεις των δύο ομάδων ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν δεχθεί απειλές για τρομοκρατικό χτύπημα.
«Είμαστε πάντοτε σε επαφή με την αστυνομία, αλλά δεν έχουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για κάτι τέτοιο» δήλωσε ο Φιλ Τάουνσεντ, εκπρόσωπος Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Σκότλαντ Γιαρντ διευκρίνισε ότι οι ανακρίσεις των δέκα υπόπτων συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό νόμο που ισχύει στη Βρετανία, οι δέκα συλληφθέντες μπορούν να κρατηθούν χωρίς την απαγγελία κατηγοριών για 14 ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοιχτός πόλεμος Σαμαρά – Μητσοτάκη – Στα χαρακώματα η κυβέρνηση με το πρώην πρωθυπουργό
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση της Ανδρικοπούλου (pic)
- Ανεβάζει στροφές… ο Κάθετος Διάδρομος – Τα bids στις δημοπρασίες
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τρομερός προπονητής ο Σπανούλης» (pic)
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έφερε το «I Want to Hold Your Hand» στο γάμο της Τέιλορ Σουίφτ
- Έκρηξη και φωτιά στον Σκαραμαγκά – Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο



