
Δικαιωμένη αισθάνεται η κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο Κυπριακό
Δικαιωμένη αισθάνεται η κυβέρνηση για τους χειρισμούς που ακολούθησε στο Κυπριακό, έπειτα και από το αίτημα του ΑΚΕΛ για την αναβολή του δημοψηφίσματος. Η απόφαση του Κ.Καραμανλή θα ανακοινωθεί στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών την Πέμπτη.
27
Με τον υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη συναντήθηκε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και συζήτησαν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Ο πρωθυπουργός αύριο Τετάρτη θα συναντηθεί με τον πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα και τον Αμερικανό πρεσβευτή Τόμας Μίλερ, ενώ το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή όπου ο κ. Καραμανλής αναμένεται να δώσει το στίγμα του για τη θέση που θα λάβει επί του σχεδίου Ανάν.
Πάντως, συνεργάτες του πρωθυπουργού σημειώνουν ότι «ο κ. Καραμανλής με τους προσεκτικούς χειρισμούς του δικαιώθηκε», αφού οι εξελίξεις στην Κύπρο άλλαξαν πολλές φορές.
Ο πρωθυπουργός θα λάβει υπόψη του όλες τις παραμέτρους καθώς και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Λευκωσία, πριν ανακοινώσει την απόφασή του, η οποία θα γίνει στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών την Πέμπτη, αν και έχει δεχθεί εισηγήσεις να κάνει διάγγελμα το βράδυ της Τετάρτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Είναι «σοβαρά τραυματισμένος» – Ο Πεζεσκιάν, στην επίλεκτη ομάδα που τον φροντίζει
- Το «Miami Vice» του Τζόζεφ Κοσίνσκι με φόντο το Μαϊάμι του ’80
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ
- «Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζεντίν Ουναΐ»
- Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
- «Ένοιωσα ότι εξαπάτησα το σύστημα»: Τι είναι η μέθοδος «κάψε τ΄άχυρα» που αλλάζει τα ραντεβού από dating apps



