
Συνάντηση Βουλγαράκη με Αμερικανούς αξιωματούχους για την ασφάλεια των Αγώνων
Ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων τέθηκαν τη Δευτέρα σε συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιώργου Βουλγαράκη με Αμερικανούς αξιωματούχους, ειδικούς σε θέματα τρομοκρατίας. Παρών ήταν και ο Αμερικανός πρεσβευτής Τόμας Μίλερ.
71
Ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων τέθηκαν τη Δευτέρα σε συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιώργου Βουλγαράκη με Αμερικανούς αξιωματούχους, ειδικούς σε θέματα τρομοκρατίας.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, από αμερικανικής πλευράς μετείχαν η σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ σε θέματα αντιτρομοκρατίας, Φραν Τάουνσεντ, ο πρέσβης και βοηθός ΥΠΕΞ για τη Διπλωματική Ασφάλεια, Φράνσις Τέιλορ, και ο διευθυντής αντιτρομοκρατίας του FBI, Γκάρι Μπαλ, καθώς και ο Αμερικανός πρεσβευτής Τόμας Μίλερ.
Από ελληνικής πλευράς παρέστησαν ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Φώτης Νασιάκος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος Χρήστος Δελημιχάλης, ο διοικητής της ΕΥΠ Παύλος Αποστολίδης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων, υποστράτηγος Βασίλης Κωνσταντινίδης και ο Διευθυντής Κλάδου Ολυμπιακών Αγώνων του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Βασίλης Γιαννόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συλλυπητήρια από Τασούλα για Μάρω Κοντού: Υπηρέτησε την τέχνη με εργατικότητα και ήθος
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
- Αλέξης Γεωργούλης: «Η ερωτική απογοήτευση μου κράτησε τρία χρόνια»
- Μάντζος για 52 χρόνια από το πραξικόπημα στην Κύπρο: Να στηρίξουμε την προσπάθεια για δίκαιη και βιώσιμη λύση
- Ολυμπιακός: «Πέταξε» ξανά για Ολλανδία (pics)