Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 11o
Μετ εμποδίων η έξοδος το Πάσχα λόγω έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ σε μεγάλους οδικούς άξονες

Μετ εμποδίων η έξοδος το Πάσχα λόγω έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ σε μεγάλους οδικούς άξονες

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας κατά την έξοδό τους το Πάσχα, καθώς το ΥΠΕΧΩΔΕ εκτελεί έργα στις εθνικές οδούς. Οι εργασίες εκτελούνται σε τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και Αθηνών - Κορίνθου.

30

Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας κατά την έξοδό τους τις ημέρες του Πάσχα, καθώς το ΥΠΕΧΩΔΕ εκτελεί οδικά έργα στις εθνικές οδούς. Οι εργασίες εκτελούνται σε τμήματα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΧΩΔΕ εργασίες τοποθέτησης αντιολισθητικών ταπήτων εκτελούνται ήδη στα παρακάτω τμήματα του ΠΑΘΕ:

Τμήμα Αθήνα-Λαμία

* Από διόδια Αφιδνών, στο ρεύμα προς Αθήνα και σε μήκος περίπου 4,5 χιλιόμετρα, εκτελούνται εργασίες ψυχρής ανακύκλωσης με μόνιμο αποκλεισμό της κυκλοφορίας και νυχτερινή εργασία σε δύο λωρίδες, ταχεία και μεσαία, με εξασφάλιση δύο μόνο λωρίδων για την κυκλοφορία. Τα έργα θα ολοκληρωθούν περί τα μέσα Απριλίου 2004.

* Από κόμβο Οινοφύτων, στον κλάδο προς Αθήνα και σε μήκος 12 χιλιόμετρα, εκτελούνται εργασίες κατασκευής ασφαλτικών ταπήτων με παράλληλη κυκλοφορία σε δύο μόνο λωρίδες. Οι εργασίες διεξάγονται σε δύο λωρίδες, αργής κυκλοφορίας και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Τα έργα ολοκληρώνονται τον Ιούλιο.

* Στο 85ο έως 90ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα, γίνεται εκτέλεση εργασιών και υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας προς Λαμία στον παράπλευρο. Η κυκλοφορία προς Αθήνα γίνεται στον κλάδο του αυτοκινητόδρομου προς Λαμία. Τα έργα ολοκληρώνονται τον Απρίλιο

Τμήμα Αθήνα-Κόρινθος

* Από το 52ο έως το 57ο χιλιόμετρο γίνεται κατασκευή αντιολισθητικού τάπητα στον κλάδο προς Κόρινθο σε δύο λωρίδες αργή και Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης με παράλληλη κυκλοφορία σε δύο μόνο λωρίδες. Τα έργα ολοκληρώνονται τον Μάρτιο.

Εξάλλου, το ΥΠΕΧΩΔΕ για την ασφαλή και ανεμπόδιστη κυκλοφορία των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ τις ημέρες του Πάσχα, έδωσε εντολή στους αναδόχους που εκτελούν ασφαλτικές εργασίες, να απομακρύνουν από το οδόστρωμα μηχανήματα ή άλλα εμπόδια (π.χ. υλικά), να μην εκτελέσουν ασφαλτικές εργασίες και να αποδώσουν με ασφάλεια το οδόστρωμα στην κυκλοφορία από τη Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι (8-4-2004) μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (12-4-2004).


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies