
Είκοσι οκτώ τραυματίες από έκρηξη βόμβας στην Ταϊλάνδη
Είκοσι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο -εκ των οποίων δύο σοβαρά- από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε μπροστά το μπαρ ξενοδοχείου στην περιοχή Σινγκάι Γκολόκ, της νότιας Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με τη Μαλαισία.
43
Είκοσι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν το Σάββατο -εκ των οποίων δύο σοβαρά- από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε μπροστά το μπαρ ξενοδοχείου στην περιοχή Σινγκάι Γκολόκ, της νότιας Ταϊλάνδης, κοντά στα σύνορα με τη Μαλαισία.
Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη μπροστά από το ξενοδοχείο. Η περιοχή κατοικείται κυρίως από μουσουλμάνους και τελεί υπό στρατιωτικό νόμο από τον Ιανουάριο, όταν οπλισμένοι άνδρες επέδραμαν σε στρατόπεδο της περιοχής και έκλεψαν μεγάλο αριθμό όπλων.
Ο κρατικός ραδιοσταθμός της Ταϊλάνδης μετέδωσε ότι από την έκρηξη σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, ωστόσο η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή.
«Αναμένουμε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι νεκροί, αλλά δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Στην περιοχή Σινγκάι Γκολόκ συρρέουν πολλοί Μαλαισιανοί τουρίστες, όμως η αστυνομία εκτιμά ότι οι τραυματίες είναι Ταϊλανδοί.
Περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στην περιοχή μετά την επιδρομή στο στρατόπεδο τον περασμένο Ιανουάριο. Ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δήλωσε ότι ανέμενε μια τέτοια επίθεση μετά τη σύλληψη, την περασμένη εβδομάδα, εννέα ατόμων που ήταν ύποπτα για ανάμειξη σε επιθέσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή τον Ιανουάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή (2-1) στον τελικό Κυπέλλου με τον Νους! (vids)
- Μετά το Baby Reindeer – Αδυσώπητο, ωμό και βίαιο, το Half Man είναι το πρώτο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς
- Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «κανονιέρηδες» κι «ανάσα»
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Βαλένθια-Χιρόνα 2-1: Βαθιά ανάσα οι «νυχτερίδες»


