
Η Ελλάδα δεν αποτελεί στόχο της Χαμάς, διαβεβαιώνει ο Αλ Ραντίσι
Τη διαβεβαιώση ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποτελέσει στόχο της Χαμάς παρείχε την Τετάρτη ο νέος ηγέτης της οργάνωσης στη Γάζα, Αμπντέλ Αζίζ αλ Ραντίσι, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.
71
Τη διαβεβαιώση ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποτελέσει στόχο της Χαμάς παρείχε την Τετάρτη ο νέος ηγέτης της οργάνωσης στη Γάζα,Αμπντέλ Αζίζ αλ Ραντίσι, σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.
Μιλώντας στον απεσταλμένο του τηλεοπτικού σταθμού Mega στη Λωρίδα της Γάζας, ο Αλ Ραντίζι απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Αλ Κάιντα και διαβεβαίωσε ότι ο παλαιστινιακός λαός τρέφει αισθήματα φιλίας για τον ελληνικό. Απέδωσε μάλιστα τη φημολογία περί συνεργασίας με το δίκτυο του Οσάμα μπιν Λάντεν σε «προπαγάνδα των σιωνιστών».
«Αν οι Έλληνες φοβούνται μια ενδεχόμενη επίθεση της Χαμάς κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι ανόητοι. Θα πρέπει να ξέρουν ότι η Χαμάς χτυπά στόχους μόνο εντός των παλαιστινιακών εδαφών. Ο παλαιστινιακός λαός θεωρεί φίλο του τον ελληνικό» διαβεβαίωσε ο Αλ Ραντίσι.
Με τον τρόπο αυτό θέλησε να καθησυχάσει τους φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των αντιποίνων που αναμένονται από την παλαιστινιακή πλευρά μετά τη δολοφονία του πνευματικού ηγέτη της Χαμάς, σεΐχη Αχμέντ Γιασίν. Ο Αλ Ραντίσι μάλιστα απέκλεισε και το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος της Χαμάς στις ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιδημία ιλαράς εντείνεται στην Αμερική – Καμπανάκι εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου
- D4vd: Εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο iCloud του – Κατηγορείται για τον διαμελισμό 14χρονης
- Κρήτη: Μεγάλης διάρκειας ο σεισμός των 5,7R στο Λασίθι – Ανησυχία για τους μετασεισμούς
- Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού κάνει καριέρα στο YouTube!
- ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απεργούν σήμερα οι υπάλληλοι στους δήμους – Συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
- Υπόγεια Ρεύματα: Έρχονται δυναμικά στη σκηνή της Τεχνόπολης
