
Έμφαση σε ταχεία απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων και επενδύσεις από τον Χρήστο Φώλια
Έμφαση στην ταχεία απορρόφηση πόρων από το Γ΄ΚΠΣ και στην ενίσχυση των επενδύσεων, καθώς «οι ξένες επενδύσεις βρίσκονται στο μηδέν», υπογράμμισε ότι θα δώσει ο νέος υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας.
27
Έμφαση στην ταχεία απορρόφηση πόρων από το Γ΄ΚΠΣ και στην ενίσχυση των επενδύσεων, καθώς «οι ξένες επενδύσεις βρίσκονται στο μηδέν», υπογράμμισε ότι θα δώσει ο νέος υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φώλιας.
Ο υφυπουργός Οικονομίας είπε ότι «έχει πλήρη συναίσθηση του τι έχει να κάνει» και ότι είναι υπέρ της διαφάνειας, των ανοιχτών θυρών, των ανοιχτών συρταριών και κης καλόπιστης συνεργασίας και κριτικής από τους εκπροσώπους του Τύπου.
Ο κ. Φώλιας ανακοίνωσε τέλος ότι ο Κώστας Μουσουρούλης θα αντικαταστήσει στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών τον μέχρι σήμερα γενικό γραμματέα Επενδύσεων και Ανάπτυξης Κώστα Θέο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)

