
Ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ζητεί ο Ν.Κωνσταντόπουλος
Τη διεξαγωγή τουλάχιστον μίας τηλεοπτικής συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών ζητεί με επιστολή του προς τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.
43
Τη διεξαγωγή τουλάχιστον μίας τηλεοπτικής συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών ζητεί με επιστολή του προς τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Το κύριο επιχείρημα που προβάλλει ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι ότι «εφόσον δεν χωρά αμφιβολία πως τα δύο κόμματα που διεκδικούν την κυβέρνηση είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, δεν χωρά επίσης αμφιβολία ότι για να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη ο Έλληνας πολίτης πρέπει να γνωρίζει ότι τα δύο αυτά κόμματα και οι δύο υποψήφιοι πρωθυπουργοί απαντούν στην κριτική της Αριστεράς».
Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση αυτή έχει απορριφθεί από το κυβερνών κόμμα, ενώ το θέμα των τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ του κ. Παπανδρέου και του κ. Καραμανλή θα συζητηθεί και πάλι σήμερα από τους εκπροσώπους των δύο κομμάτων, κ.κ. Νίκο Αθανασάκη και Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η εικόνα στη βραχυχρόνια μίσθωση: Λιγότερα Airbnb, ακριβότερες διακοπές
- Η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα σε διάσκεψη για την πολιτική τρομοκρατία
- Κίνδυνος πυρκαγιάς: Στο «πορτοκαλί» σήμερα η Αττική και ακόμη επτά περιοχές
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας


