38

Αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία από τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής τα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ, καθώς αναμένεται παγετός στους δρόμους, αφού η θερμοκρασία στην Αθήνα κυμαίνεται γύρω στους -4 βαθμούς Κελσίου.

Η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει με τις γραμμές που εξυπηρετούν τα πιο απομακρυσμένα προάστια και θα συνεχιστεί με τις γραμμές του κέντρου.

Το Σάββατο, η κατάσταση αναμένεται να είναι και πάλι δύσκολη για τις μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, που χρησιμοποιεί τα επίγεια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς αναμένεται να συνεχιστούν οι ακραίες και αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες τα συνεργεία και οι ελεγκτές του δικτύου αστικών συγκοινωνιών θα εκτελούν ελέγχους στους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να διαπιστώνουν την καταλληλότητα του οδοστρώματος και στη συνέχεια να εισηγούνται τη δρομολόγηση των οχημάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ