Αναξιόπιστη η κριτική για την εκλογή του Γ.Παπανδρέου, δηλώνει ο Π.Αυγερινός
«Δείγμα αναξιόπιστης πολιτικής» χαρακτήρισε ο επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Παρασκευάς Αυγερινός, την κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη διαδικασία εκλογής του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος.
Ο δρόμος που χάραξε το ΠΑΣΟΚ με την εκλογή προέδρου από τη βάση δεν έχει επιστροφή και θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και τα άλλα κόμματα να ακολουθούσαν τον ίδιο δρόμο, δήλωσε ο πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Παρασκευάς Αυγερινός, με αφορμή σχόλια που έγιναν περί «φιέστας και επικοινωνιακών τρικ».
Ο κ. Αυγερινός τόνισε επίσης ότι η ΝΔ και τα άλλα κόμματα δημοσιοποίησαν πόσο θορυβημένα είναι και προσέθεσε ότι η θέση τους ότι πρόκειται για φιέστα και επικοινωνιακό τρικ προσβάλλει χιλιάδες Έλληνες πολίτες, υποτιμά τη νοημοσύνη τους και είναι δείγμα μιας αναξιόπιστης πολιτικής.
Αυτή η πολιτική, ανέφερε επίσης ο κ. Αυγερινός, καταφεύγει στην ειρωνεία του πολίτη, της χαράς του, της θέλησής του να ανταποκριθεί «στο πρωτόγνωρο προσκλητήριο του πρώτου μεγάλου ανοικτού πολιτικού κόμματος».
Ο κ. Αυγερινός δεν έδωσε στοιχεία για τον αριθμό των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στην εκλογή του Γ.Παπανδρέου. Νωρίτερα πάντως είχε πει ότι τους υπολογίζει σε «εκατοντάδες χιλιάδες».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου