
Τριμελής επιτροπή στο ΠΑΣΟΚ για την ακρόαση των εννέα βουλευτών
Τις απόψεις τους για την επίμαχη «τροπολογία Πάχτα» κλήθηκαν τη Δευτέρα να εκθέσουν σε τριμελή επιτροπή που συνέστησε το ΠΑΣΟΚ, οι εννέα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που φέρονται να την υπέγραψαν. Η αρχή έγινε με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο.
27
Τις απόψεις τους για την επίμαχη «τροπολογία Πάχτα» κλήθηκαν να εκθέσουν σε τριμελή επιτροπή που συνέστησε το ΠΑΣΟΚ, οι εννέα βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που φέρονται να την υπέγραψαν.
Την επιτροπή συνιστούν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Ακριβάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής (και μέλος του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ) Κώστας Γείτονας και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος Νίκος Λεβογιάννης.
Οι συναντήσεις προγραμματίστηκαν να γίνουν στη Βουλή ξεχωριστά για τον κάθε βουλευτή, αρχής γενομένης από το βουλευτή Αχαΐας Αλέκο Χρυσανθακόπουλο το μεσημέρι της Δευτέρας.
Υπενθυμίζεται ότι την επίμαχη τροπολογία συνόδεψαν επίσης οι υπογραφές των Ι.Ανθόπουλου, Θ.Κατσανέβα, Π.Κουρουμπλή, Γ.Κίρκου, Κ.Διαμαντή, Σπ.Βούγια, Ν.Στρατηλάτη και Ν.Φλώρου.
Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, η επιτροπή πρόκειται να μεταφέρει στα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ τις απόψεις των βουλευτών, ωστόσο δεν πρόκειται να προτείνει οτιδήποτε για την ουσία των υποθέσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κινηματογραφική καταδίωξη στην Πετρούπολη – Ανήλικος εμβόλισε μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ, τραυματίζοντας αστυνομικό
- Μήνυμα Ερντογάν σε Ισραήλ: Να μην δυναμιτίσει τη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- LIVE: Καναδάς – Μαρόκο
- Φωτιά στην Κρηστώνη Κιλκίς – Μήνυμα από το 112 για ετοιμότητα
- Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία
- Μουντιάλ 2026: Οι 11άδες στο Καναδάς – Μαρόκο για τους «16» (pics)

