Παράλυση στο υπουργείο Εξωτερικών καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία
Φαινόμενα παράλυσης στο υπουργείο Εξωτερικών, μετά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, διακρίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης και ερωτά τον πρωθυπουργό «πώς ανέχεται τη μετάλλαξη του υπουργείου Εξωτερικών σε δεύτερη Χαρ.Τρικούπη».
43
«Φαινόμενα παράλυσης» στο υπουργείο Εξωτερικών, μετά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, διακρίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης και ερωτά τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη «πώς ανέχεται τη μετάλλαξη του υπουργείου Εξωτερικών σε δεύτερη Χαριλάου Τρικούπη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Ουκρανικό drone έπληξε συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ
- Οι αυξήσεις μισθών στην ΕΕ από το 2020 – Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν ζουν καλύτερα;
- Euphoria: «Άκρως επικίνδυνες» οι σκηνές με «σεξουαλικοποιημένα βρέφη» — προειδοποιούν ειδικοί
- LIVE: Φούλαμ – Άστον Βίλα
- Σκάλα Ωρωπού: Μήνυση από τον δήμο για τα μπάζα σε θαλάσσια περιοχή Natura – «Δημιούργησαν δρόμο 60 μέτρων»
- Λέκκας: Δεν μπορεί να προβλεφθεί πότε θα γίνει μεγάλος σεισμός στον Κορινθιακό
- Το εντυπωσιακό ποσοστό που έχει ο Ολυμπιακός στα play offs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας (vids)
- Μακρόν: Η στρατηγική σχέση Ελλάδας – Γαλλίας εμπνέει την Ευρώπη και υλοποιείται στην πράξη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442