
Πρόσχημα η «αλλαγή σελίδας» του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Τσοβόλα
Την εκτίμηση ότι η «αλλαγή σελίδας» αποτελεί πρόσχημα για τη συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, σχολιάζοντας τις ομιλίες Γ.Παπανδρέου και Κ.Σημίτη στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.
53
Την εκτίμηση ότι η «αλλαγή σελίδας» αποτελεί πρόσχημα για τη συνέχιση της ίδιας αδιέξοδης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας, την Τρίτη, σχολιάζοντας τις ομιλίες Γ.Παπανδρέου και Κ.Σημίτη στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.
«Οι άνθρωποι της εργασίας και οι συνταξιούχοι, γνώρισαν πράγματι το Νέο ΠΑΣΟΚ που κυβερνά επί 8 χρόνια την Ελλάδα και έχουν κακή εμπειρία από αυτό. […] Έτσι, τα λαϊκά στρώματα τρέμουν κάθε αλλαγή σελίδας και κάθε Νέο, που αποτελούν προσχήματα για τον εγκλωβισμό και για τη συνέχιση αυτής της αδιέξοδης οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» επισήμανε ο Δ.Τσοβόλας.
Το ΔΗΚΚΙ απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες «να καταδικάσουν το νεοφιλελεύθερο δικομματικό σύστημα και τα προεκλογικά πυροτεχνήματα, και με την ψήφο τους στην κάλπη, να βάλουν τα θεμέλια για μια άλλη πορεία της χώρας, που να προωθεί τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη για τον άνθρωπο και για τους πολλούς, και όχι για τους αριθμούς και για τους ολίγους οικονομικά ισχυρούς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς Χανίων – Στο νοσοκομείο 7 άτομα από τους καπνούς
- LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός
- Ιταλία: Σκιά νέου «Calciopoli» – Υπό έρευνα ο αρχιδιαιτητής Τζανλούκα Ρόκι
- Ο Ερντογάν απομάκρυνε τον υφυπουργό Παιδείας μετά τις ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία στην Τουρκία
- Βίντεο ντοκουμέντο με τον άνδρα ασθενή να κρατά όπλο στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας
- Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson 97-76: Νίκη με Μήτογλου και Ρογκαβόπουλο