
Διαψεύδουν οι Φρουροί της Επανάστασης ότι ο Μπιν Λάντεν κρύβεται στο Ιράν
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν οι Φρουροί της Επανάστασης, ο «ιδεολογικός» στρατός του Ιράν, τις πληροφορίες ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρύβεται σε βάσεις τους. Την πληροφορία αυτή είχε δημοσιεύσει η βρετανική εφημερίδα Financial Times.
30
Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσαν οι Φρουροί της Επανάστασης, ο «ιδεολογικός» στρατός του Ιράν, τις πληροφορίες ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρύβεται σε βάσεις τους. Την πληροφορία αυτή είχε δημοσιεύσει η βρετανική εφημερίδα Financial Times.
«Διαψεύδουμε αυτή την πληροφορία, που στόχο έχει να αμαυρώσει την εικόνα της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στα μάτια της κοινής γνώμης» δήλωσε σε εφημερίδα της Τεχεράνης ο εκπρόσωπος των Φρουρών Μασούντ Τζαζαγερί.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο Μπιν Λάντεν και ο στενός συνεργάτης του αλ Ζαουαχίρι, έχουν μεταφερθεί από τους Φρουρούς της Επανάστασης σε περιοχή βορειοδυτικά της Τεχεράνης.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ Χαμίντ Ρεζά Ασεφί εκτιμά πως αυτού του είδους οι πληροφορίες έχουν απώτερο στόχο να εξαναγκάσουν την Τεχεράνη να κοινοποιήσει τα ονόματα των μελών της αλ Κάιντα που κρατούνται στο Ιράν.
«Έχουμε συναίσθηση του γεγονότος αυτού και δεν πρόκειται να πράξουμε τίποτε που να αντίκειται προς το συμφέρον μας» τόνισε ο Ασεφί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση του χωριού Επισκοπή
- Λιακούλη: Ο Μητσοτάκης προσποιείται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν – Να επιστρέψει στη χώρα που εδώ και 7 χρόνια κυβερνά
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γιώργος Λιβάνης: Ποιο πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του
- Μεσσηνία: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για εμπρησμούς – Πυροσβέστης και πρώην κοινοτάρχης ανάμεσά τους
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
