
Με βροχερό καιρό έως το τέλος του χρόνου
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις και σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα επικρατούν σε ολόκληρη τη χώρα έως την Πρωτοχρονιά. Ένα διάλειμμα πρόσκαιρης βελτίωσης θα υπάρξει πιθανότατα το Σαββατοκύριακο.
53
Βαρυχειμωνιά επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα την Πέμπτη. Με εξαίρεση στις δυτικές περιοχές που υπάρχει συννεφιά, στην υπόλοιπη χώρα συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις. Ο καιρός δεν προβλέπεται να αλλάξει έως την Πρωτοχρονιά, με ένα διάλειμμα πρόσκαιρης βελτίωσης το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ, στη Β.Ελλάδα υπάρχει συννεφιά με βροχή ή χιονόνερο, ενώ σημειώνονται χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της Μακεδονίας. Παράλληλα, πνέουν ισχυροί άνεμοι, και η θερμοκρασία κυμαίνεται από -3 έως 9 βαθμούς.
Για την Κεντρική Ελλάδα, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα το κυρίαρχο στοιχείο είναι οι καταιγίδες, ωστόσο η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 2 και 13 βαθμών και στα νησιά περίπου 4 βαθμούς υψηλότερη. Στο Αιγαίο πνέουν άνεμοι 7-8 μποφόρ.
Την Παρασκευή θα αρχίσει μικρή βελτίωση του καιρού, στα βόρεια και δυτικά, ενώ την επομένη η βελτίωση θα γίνει αισθητή και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος στην Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει συννεφιά. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Την Κυριακή θα υπάρχει καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα.
Από τη Δευτέρα, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει εκ νέου από τα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν τοποκές βροχές. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων την ερχόμενη Πέμπτη ο καιρός θα είναι βροχερός με νοτιάδες.
Σημειώνεται ότι, λόγω της κακοκαιρίας, η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς που σκοπεύουν να ταξιδέψουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Stoiximan GBL: Αυτά είναι τα ζευγάρια των πλέι οφ – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Άρης
- Τραμπ: Δεν ξέρουμε ποιος ηγείται του Ιράν – Αραγκτσί: Δεν ξέρουμε αν οι ΗΠΑ είναι σοβαρές στην διπλωματία
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 40χρονο αφού έχει δολοφονήσει τη 43χρονη
- Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή (2-1) στον τελικό Κυπέλλου με τον Νους! (vids)
- Μετά το Baby Reindeer – Αδυσώπητο, ωμό και βίαιο, το Half Man είναι το πρώτο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς

