71

«Ο πρωθυπουργός ήταν χθες -Τετάρτη- απόλυτα σαφής και έκλεισε τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας» τόνισε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, απαντώντας σε ερώτηση για τη διαδοχολογία.

«Όσο και αν επιμένει η ΝΔ δεν θα επανέλθουμε» συμπλήρωσε ο κ. Πρωτόπαπας.

Απαντώντας δε σε ερώτηση επί της αναφοράς του Κώστα Σημίτη «εμείς μπορούμε καλύτερα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο πρωθυπουργός εννοούσε τις αλλαγές που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ «σε πρόσωπα, σε τακτικές, σε προτεραιότητες, αλλά όχι σε στρατηγικές».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός δήλωσε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου ότι τα σενάρια περί διαδοχής του «δεν απασχολούν τον κόσμο, αλλά τη ΝΔ και τον Τύπο της Δεξιάς».

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πραγματοποιήσουμε και τώρα και μετά τους στόχους του ΠΑΣΟΚ. Θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου όπως και πριν που συμμετείχα, όπως και τώρα που συμμετέχω, έτσι και αύριο θα συμμετέχω και η νίκη θα είναι δικιά μας» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Κώστα Σημίτη.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ