Δεν προσχωρώ στο ΔΗΚΚΙ, δηλώνει ο Στέλιος Παπαθεμελής
Το ενδεχόμενο προσχώρησής του όχι μόνο στο ΔΗΚΚΙ, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα απέρριψε μετά βδελυγμίας την Πέμπτη ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέλιος Παπαθεμελής, μιλώντας στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3ΧΥ-Ράδιο Ελλάς.
71
Το ενδεχόμενο προσχώρησής του όχι μόνο στο ΔΗΚΚΙ, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα απέρριψε μετά βδελυγμίας την Πέμπτη ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Στέλιος Παπαθεμελής, μιλώντας στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό της Μελβούρνης 3ΧΥ-Ράδιο Ελλάς.
Απαντώντας δε σε ερώτηση «αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ», απάντησε «μόνο αν αρθούν οι λόγοι της παραίτησης και αλλάξει η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ».
Αιτιολογώντας την απόφαση παραίτησής του, ο κ. Παπαθεμελής επανέλαβε ότι «το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, είναι μεταλλαγμένο κόμμα, σοσιαλοφιλελεύθερο» και άσκησε κριτική στην ηγεσία Σημίτη. «Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών και πατριωτικών οραμάτων του Ανδρέα Παπανδρέου» σημείωσε.
«Η εξουσιαστική ομάδα κυβερνά με μεθόδους, αντιλήψεις και συμπεριφορές ξένες προς την ιδεολογία και τις θεμελιώδεις αρχές του Κινήματος. Το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για τη μαζική ιδιώτευση των άλλοτε ενεργών πολιτών και τη μετατροπή τους σε απολίτικους καταναλωτές» συμπλήρωσε ο κ. Παπαθεμελής.
Σε άλλη ερώτηση αναφορικά με τα έκτροπα στη Χειμάρα, ο κ. Παπαθεμελής είπε ότι «το αλβανικό καθεστώς δεν αισθάνεται καθόλου ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί ζουν και ευημερούν στην Ελλάδα και καταπιέζει βάναυσα τη μειονότητα».
Χαρακτήρισε πάντως «σωστή» τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου για τα έκτροπα στη Χειμάρα, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια εκ μέρους της ελληνικής Πολιτείας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Για… διεθνή ακρίβεια μιλά πάλι ο Μητσοτάκης – Πανηγυρισμοί για πλεόνασμα και πολλά «θα» για τον αφθώδη πυρετό
- Η «ήσυχη» επανάσταση της βελόνας: Το κέντημα δεν ήταν ποτέ ένα αθώο χόμπι
- Ινδία: Πανικός σε πτήση της Swiss Air όταν πήρε φωτιά κινητήρας κατά την τροχοδρόμηση – Έξι τραυματίες
- Σανς – Θάντερ 109-121: Ρεκόρ καριέρας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 3-0 οι πρωταθλητές (vid)
- Η πολλή δουλειά τρώει τον… εργαζόμενο: Η εργασία προκαλεί 840.000 θανάτους ετησίως
- Κυβέρνηση σε δίνη: Καταγγελίες, παρεμβάσεις και ο φόβος αποκαλύψεων προκαλούν πανικό για το πολιτικό κόστος
- Ουκρανία – Η ρομποτοποίηση ενός αδιέξοδου πολέμου
- Σκύλος και λύκος: Πόσο πραγματικά μοιάζουν;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)
























![Πυροβολισμοί και χάος στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ποιος είναι ο δράστης [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/108297319-1777170881223-f7206af5bd404f9c-315x220.webp)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442