
Είκοσι μέλη της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν έχασαν τη ζωή τους σε μάχες στο Αφγανιστάν
Τουλάχιστον 20 μέλη του δικτύου της Αλ Κάιντα και του ανατραπέντος καθεστώτος των Ταλιμπάν έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων με Αμερικανούς και Αφγανούς στρατιώτες σε απομονωμένο προάστιο του νοτιοανατολικού Αφγανιστάν.
51
Τουλάχιστον 20 μέλη του δικτύου της Αλ Κάιντα και του ανατραπέντος καθεστώτος των Ταλιμπάν έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων με Αμερικανούς και Αφγανούς στρατιώτες στο απομονωμένο προάστιο Πακτίκα του νοτιοανατολικού Αφγανιστάν.
Βάσει των όσων μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δηλώσεις του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων του προαστίου, κατά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν προ τριών ημερών νεκροί έπεσαν επίσης και τρεις Αφγανοί στρατιώτες, ενώ δεν υπήρξαν απώλειες στις τάξεις των Αμερικανών.
«Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται Αραβες και Τσετσένοι μαχητές, καθώς και μέλη των Ταλιμπάν» δήλωσε ο Νταουλάτ Καν στο βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο. Ο ίδιος γνωστοποίησε πως τέσσερα μέλη των Ταλιμπάν συνελήφθησαν στο προάστιο που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελ Νίνιο: Μέχρι πότε θα διαρκέσει το σοκ στις τιμές τροφίμων
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα μυστικά της υπέρτασης
- Γαλλία: Δεκάδες συλλήψεις για εμπρησμούς σε όλη τη χώρα – Οι δύο για τη φωτιά στο Φοντενεμπλό
- Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]
- Άργος: Άλλοι τρεις κάλυκες εντοπίστηκαν στο σημείο των πυροβολισμών – Αναβαθμίζεται η κατηγορία για τους αστυνομικούς
- Γιορτή σήμερα 14 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


