
Απεργούν και πάλι την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή οι νοσοκομειακοί ιατροί
Αθήνα: Εν μέσω της συνεχιζόμενης 48ωρης απεργίας των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας και Πειραιά που ολοκληρώνεται την Παρασκευή, αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με δύο νέες 48ωρες απεργίες στις 23 και 24 Οκτωβρίου, καθώς και στις 30 και 31 του ίδιου μήνα.
Αθήνα: Εν μέσω της συνεχιζόμενης 48ωρης απεργίας των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας και Πειραιά που ολοκληρώνεται την Παρασκευή, αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με δύο νέες 48ωρες απεργίες στις 23 και 24 Οκτωβρίου, καθώς και στις 30 και 31 του ίδιου μήνα.
Οι νοσοκομειακοί ιατροί ζητούν την καταβολή ειδικών επιδομάτων που σε ορισμένες περιπτώσεις ισοδυναμούν με διπλασιασμό του μισθού τους, την επίλυση χρόνιων σχετικών τους αιτημάτων, καθώς και την άμεση αγορά σύγχρονου εξοπλισμού και την πρόσληψη νοσηλευτών στα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία.
Σε γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός οι νοσοκομειακοί ιατροί αποφάσισαν ακόμη να προχωρήσουν σε αποχή από τα τακτικά ιατρεία και χειρουργεία την ερχόμενη εβδομάδα για τρεις ημέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη).
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση
- Θεσσαλονίκη: Παιδί 4,5 ετών βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του σε πεζοδρόμιο – Συνελήφθησαν οι γονείς
- Τα επόμενα βήματα της Μαρίας Καρυστιανού – Το πρόγραμμα, ο «πρωινός καφές» και ο «τσάρος της οικονομίας
- Τσουκαλάς για Μητσοτάκη: Δεν ενδιαφέρεται για κοινωνική συνοχή – Όποτε δυσκολεύεται σύρεται στις θεσεις του ΠΑΣΟΚ
- Οι συγκλονιστικές δηλώσεις του Αντετοκούνμπο: «Παλιά πουλούσα ρολόγια για να ζήσω, τώρα υπάρχει σειρά με το όνομά μου»
- ΑΑΔΕ: Νέοι εκτεταμένοι έλεγχοι για τα νέα κόλπα στη φοροδιαφυγή
