38

Την εκτίμηση ότι στις ερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι ιδιαίτερα έντονο το στοιχείο της πόλωσης, το οποίο και θα συνθλίψει τα πάντα υπέρ του δικομματισμού, διατύπωσε την Παρασκευή από τη Νίκαια Λάρισας ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, που επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Νίκαιας και στη συνέχεια απηύθυνε ομιλία προς κατοίκους της περιοχής, τόνισε ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών δεν είναι αν θα βγει κυβέρνηση, αλλά αν θα επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των κομμάτων στη Βουλή, ώστε ο έλεγχος προς την επόμενη κυβέρνηση να ασκείται μέσα από τη Βουλή και να αφυπνιστεί η ελληνική κοινωνία.

Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις, σχολίασε, το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ μπορεί να μην είναι ίδια κόμματα, αλλά ασκούν παράλληλη πολιτική προς την νεοφιλελεύθερη κατεύθυνση. Ενώ, υπογράμμισε, στην Ελλάδα του 2003 οι πολλοί είναι δυσαρεστημένοι και οι λίγοι της εξουσίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι ευχαριστημένοι. Γι αυτό, συνέχισε, υπάρχει μια γενική δυσφορία σε όλες τις κοινωνικές τάξεις λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΝ παρατήρησε ότι δεν αρκούν μόνο τα καλά λόγια, που εισπράττει από παντού, αλλά χρειάζονται και καλοί ψήφοι, για να εκπροσωπηθεί ο ΣΥΝ στη Βουλή.

ΑΠΕ