
Συνεχίζεται η ένταση στις λαϊκές αγορές με τις «κόντρες» εποπτών – πωλητών
Συνεχίζεται η ένταση στις λαϊκές αγορές της πρωτεύουσας. Το πρωί της Πέμπτης, όταν κλιμάκιο εποπτών επισκέφθηκε την 4η λαϊκή αγορά Αθηνών, οι επαγγελματίες πωλητές δημιούργησαν επεισόδιο ζητώντας την παρουσία της Αστυνομίας.
27
Συνεχίζεται η ένταση στις λαϊκές αγορές της πρωτεύουσας. Το πρωί της Πέμπτης, όταν κλιμάκιο εποπτών επισκέφθηκε την 4η λαϊκή αγορά Αθηνών, οι επαγγελματίες πωλητές δημιούργησαν επεισόδιο ζητώντας την παρουσία της Αστυνομίας.
Οι ελεγκτές εντόπισαν υπερτιμολογήσεις και ακολούθησαν τη διαδικασία ελέγχου συγκεντρώνοντας τα στοιχεία των πωλητών που εντοπίστηκε από τα τιμολόγια να έχουν εισπράξει αδικαιολόγητα υψηλό κέρδος.
Οι πωλητές από την πλευρά τους κατήγγειλαν ότι διαθέτουν στοιχεία χρηματισμού ελεγκτών.
Σημειώνεται ότι αυτό το θέμα απασχόλησε και τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης Κίμωνα Κουλούρη με τους εκπροσώπους του Σωματείου Λαϊκών Aγορών Aθήνας.
Ο κ. Κουλούρης διεμήνυσε ότι δεν θα γίνουν ανεκτά παρόμοια περιστατικά, αναφερόμενος μάλιστα σε επεισόδιο που είχε γίνει πάλι στην 4η λαϊκή αγορά Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνταγή: Strawberry velvet yogurt
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Η ώρα της στέψης (Ισπανία-Αργεντινή)
- Τα αδέρφια Τέιτ συνελήφθησαν στο Μαϊάμι – Διώξεις στη Μεγάλη Βρετανία για βιασμούς και κακοποίηση [βίντεο]
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon

