
Η Αθήνα θα είναι φιλική πόλη στους Ολυμπιακούς Aγώνες, διεμήνυσαν Βενιζέλος-Μπακογιάννη
Μήνυμα προς τους Αθηναίους ότι η πόλη θα είναι φιλική κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποφάσισαν να απευθύνουν από κοινού, τη Δευτέρα, ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος και η δήμαρχος της Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη.
38
Μήνυμα προς τους Αθηναίους ότι η πόλη θα είναι φιλική κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποφάσισαν να απευθύνουν από κοινού, τη Δευτέρα, ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος και η δήμαρχος της Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο υπουργός και η δήμαρχος συνομίλησαν επί δύο περίπου ώρες στο υπουργείο Πολιτισμού παρουσία στελεχών των γραφείων τους και έκαναν επισκόπηση της προόδου στους τομείς της Ολυμπιακής προετοιμασίας.
«Πρέπει να καλλιεργήσουμε το ολυμπιακό φρόνημα των Αθηναίων» επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος «καθώς καλλιεργείται τελευταία μία εικόνα ζόφου για την πόλη τον Αύγουστο του 2004. Θα προχωρήσουμε σε ήπιες παρεμβάσεις χωρίς περιττά μέτρα αστυνόμευσης, γιατί θέλουμε φιλικές πόλεις για τους πολίτες». Και πρόσθεσε ότι η ήπια αστυνόμευση δεν σημαίνει έκπτωση στην ασφάλεια.
Το ίδιο μήνυμα απηύθυνε και η Ντόρα Μπακογιάννη, που δήλωσε ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα, αλλά τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά. Η δήμαρχος της Αθήνας αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο, όπως είπε, παράγοντα των Αθηναίων πολιτών, που είναι ο καθοριστικός για την καλή πορεία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
ΑΠΕ
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας
- Κιμ Καρντάσιαν: Πέθανε η γιαγιά της – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας
