
Εκδικάζεται η αγωγή του υπουργείου Γεωργίας για την απεργία των γεωτεχνικών
Εκδικάζεται την Πέμπτη η αγωγή του υπουργείου Γεωργίας με την οποία ζητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των γεωτεχνικών του Δημοσίου που συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα. Η ομοσπονδία των εργαζομένων (ΠΟΓΕΔΥ) καταγγέλλει την τακτική αυτή.
28
Εκδικάζεται την Πέμπτη η αγωγή του υπουργείου Γεωργίας με την οποία ζητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των γεωτεχνικών του Δημοσίου (γεωπόνοι, κτηνίατροι, δασολόγοι, ιχθυολόγοι, γεωλόγοι) που συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα και έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις εισαγωγές και εξαγωγές ευπαθών ειδών διατροφής.
Η ομοσπονδία των εργαζομένων (ΠΟΓΕΔΥ) καταγγέλλει την τακτική του υπουργείο Γεωργίας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις κινητοποιήσεις και διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι η κατάθεση της αγωγής έγινε γνωστή, όπως σημειώνει, από τα ΜΜΕ χωρίς να έχει προηγηθεί επίσημη ενημέρωση και διάλογος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Το Δημόσιο δηλώνει υποστήριξη σε κατηγορίες
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Επιδείνωση της κατάστασης στο Μάλι
