Συγχαρητήρια στον Περικλή Ιακωβάκη από Κ.Σημίτη και Κ.Καραμανλή
Τις ευχές και συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Κ.Σημίτη και του προέδρου της ΝΔ Κ.Καραμανλή δέχθηκε το Σάββατο ο Έλληνας πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 400μ. με εμπόδια στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.
Τις ευχές και συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του προέδρου της ΝΔ Κώστα Καραμανλή δέχθηκε το Σάββατο ο Έλληνας πρωταθλητής Περικλής Ιακωβάκη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 400μ. με εμπόδια στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Παρίσι.
«Σε ευχαριστούμε που με την εκπληκτική επίδοσή σου επιβεβαίωσες την παρατεταμένη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού. Εύχομαι κάθε επιτυχία και υψηλές διακρίσεις και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Θερμά συγχαρητήρια!» αναφέρει στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ο πρωθυπουργός.
«Με τη σπουδαία του επίδοση, ο Περικλής Ιακωβάκης μας έκανε όλους υπερήφανους. Του εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία στην προετοιμασία του, για να γίνει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα προοίμιο αντίστοιχης, ακόμα μεγαλύτερης διάκρισης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας» δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).