Νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Μαΐου του 2004 προέβλεψε ο Γιώργος Παπανδρέου
Την άνοιξη του 2004 θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές τις οποίες και θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ. Την άποψη αυτή διατύπωσε από τα Χανιά ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης του πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος.
30
Την άνοιξη του 2004 θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές τις οποίες και θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ. Την άποψη αυτή διατύπωσε από τα Χανιά ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης του πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος.
«Δεν υπάρχει κανένα θέμα αμφισβήτησης αλλά αντιθέτως έχουμε συνέδριο το οποίο έχει επιλέξει τον Κώστα Σημίτη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.
Ο υπουργός Εξωτερικών έκανε επίσης λόγο για την ανάγκη ανοίγματος του ΠΑΣΟΚ σε όλη την κοινωνία: «Οι πόρτες μας είναι ανοικτές. Δεν μιλώ για συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Μιλώ για τον Έλληνα πολίτη.
» Και νομίζω ότι με αυτή τη λογική γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές και προτάσεις που και εγώ έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια, γύρω από την άμεση εκλογή των οργάνων του ΠΑΣΟΚ, γύρω από τα δημοψηφίσματα τα ηλεκτρονικά ή τα κομματικά δημοψηφίσματα και για σημαντικά ζητήματα.»
Ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα του Τύπου της Αυστραλίας για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, επισημαίνοντας ότι δεν χρειάζεται πανικός με κάθε άρθρο του διεθνούς Τύπου: «Η ταξιδιωτική οδηγία αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ζητήματα που η Αυστραλία θεώρησε σημαντικά για να τα γνωρίζουν οι πολίτες της.
» Δεν έθεσε θέμα ασφαλείας της χώρας μας, θέμα ασφάλειας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αρα λοιπόν αυτό πρέπει να το διαχωρίσουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα πράγματι ασφαλής, είναι μια χώρα ανεπτυγμένη είναι μια χώρα σταθερή δημοκρατική, μοντέλο για την περιοχή της που προβάλει την εκεχειρία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.»
Ο υπουργός Εξωτερικών είχε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς των Χανίων και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και έλαβε μέρος σε ευρεία σύσκεψη που οργάνωσε η ΤΕΔΚ του νομού, παρουσία και του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Χριστοδουλάκη.
Αύριο θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Χανίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις
- Άγιος Δημήτριος: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- ΦΠΑ: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι μηδενικές δηλώσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442