Νέο μήνυμα αισιοδοξίας της Γιάννας Αγγελοπούλου από το Παρίσι
Την πεποίθηση της οτι η Ελλάδα θα είναι έτοιμη τον Αυγουστο του 2004 για να φιλοξενίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες επανέλαβε και πάλι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, αυτή τη φορά από το Παρίσι, όπου διαξέγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.
26
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το Σάββατο στο «Σταντ ντε Φρανς» η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, που βρίσκεται στο Παρίσι με την ευκαιρία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή.
Η πρόεδρος της «ΑΘΗΝΑ 2004», που συνοδεύεται από τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΟΕΟΑ Σπύρο Καπράλο, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το 1997, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου διεξήχθη στην Αθήνα ακριβώς ένα μήνα πριν η ΔΟΕ επιλέξει την Ελλάδα ως διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Σήμερα, όπως και τότε, αντλήσαμε έμπνευση από αυτή την εκπληκτική διοργάνωση. Σε ένα χρόνο, σκοπεύουμε να εμπνεύσουμε εμείς οι Έλληνες ολόκληρο τον κόσμο».
Επίσης αναφερόμενη στα test events που διεξήχθησαν στην Αθήνα τον Αύγουστο, είπε: «Από τους τοξοβόλους στο Καλλιμάρμαρο, μέχρι τους ποδηλάτες που διέσχισαν τους δρόμους του κέντρου της Αθήνας δίπλα σε αρχαία μνημεία, τους ιστιοπλόους που αγωνίστηκαν στον Αγιο Κοσμά – όλοι οι αθλητές από όλα τα αθλήματα – μας τίμησαν ως φιλοξενούμενοι και ως αθλητές».
»Ο σκοπός αυτών των διοργανώσεων είναι να εντοπίσουμε τα προβλήματα μέσα στο 2003, ώστε να τα επιλύσουμε τώρα και να διοργανώσουμε μοναδικούς Αγώνες το 2004. Αυτό ακριβώς συνέβη. Μάθαμε από τα λάθη μας. Ανταποκριθήκαμε σε θέματα που ήταν έξω από τον έλεγχο μας. Εντοπίσαμε προβλήματα και βρήκαμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Με την ολοκλήρωση των Αθλητικών Διοργανώσεων, η ΑΘΗΝΑ 2004 έγινε πιο δυνατή, πιο σοφή και πιο καλά προετοιμασμένη. Τώρα, έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον».
Και ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε: «Θα είμαστε έτοιμοι γιατί ολόκληρη η χώρα ενώνει τις δυνάμεις της, καθώς ο κοινός μας στόχος πλησιάζει και γίνεται ξεκάθαρος σε όλους μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το Σάββατο 11 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσει η Γέφυρα Μανωλά
- Θεσαλονίκη: Τι λέει η Ryanair για το σπασμένο παράθυρο αεροσκάφους σε πτήση της
- Η επιδημία του Έμπολα στο Κονγκό εξακολουθεί να εξαπλώνεται «αόρατα», σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442